29 yıldır ticaret yapan Antalya’nın önde gelen şirketi iflasın pençesinde!

Son dönemde yaşanan küresel ekonomik kriz, Türkiye’de birçok firmanın iflasına neden oldu. Bu firmalardan biri de Antalya’nın önde gelen otomotiv şirketlerinden 07 Uğur Profil A.Ş. oldu. Şirket, 16 Temmuz 2024 tarihinde Alanya Asliye Ticaret Mahkemesi’ne konkordato başvurusu yaptı.

MAHKEME KARARI VE DETAYLAR

Mahkeme, 07 Uğur Profil A.Ş.’ye üç ay süreyle geçici mühlet verdi. Duruşma tarihi olarak 14 Ekim 2024 saat 14.00 belirlendi. Mahkemenin verdiği karar doğrultusunda, şirketin mal varlıklarının korunması için tüm tedbirler alındı.

ŞİRKETİN GEÇMİŞİ VE ÇALIŞMALARI

1995 yılında ticaret hayatına başlayan 07 Uğur Profil A.Ş., 2009 yılında şirketleşti. Mustafa Uysal, Hüseyin Uysal ve Gadir Tülü tarafından kurulan şirket, otomotiv, nakliyat ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Şirket, sektördeki lider konumunu korumak için inovatif çalışma standartlarını benimsemişti.

GELECEK PLANLARI VE TEDBİRLER

Şirketin konkordato komiserleri olarak Av. Merve Çetin, YMMM Sabiha Kılıçoğlu ve İnşaat Mühendisi Orkun Şahin görevlendirildi. Şirketin faaliyetlerinin devam edebilmesi için gerekli olan makineler ve araçlar, hacizlerin devamı kaydıyla davacılara teslim edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir