Gülçin Ergül’den ‘Hepsi grubu belgeseli’ açıklaması: ‘Hayır diyebilmek önemli’

Hepsi grubundan ayrılarak sonra bireysel olarak müzik hayatına devam eden Gülçin Ergül, Hepsi belgeselinin kendisi yüzünden iptal olduğu iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Ergül paylaşımında, “Çıkıştan sonra 4 senelik yoğun bir popüler geçmişimiz olsa da efsanevi bir grup olduk galiba. Gururla kabul ediyorum. Ama kendi belgeselimizi yapmak ve satmak bana biraz megalomanca geliyor. Ayrıca hala devam eden bir hayatım ve kariyerim var. Kendimiz yapmasak da yapsak da gerçekleri birebir objektifçe yansıtacağına inancım genel olarak yok. Ayrıca buna ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Yaşananları paketlemeye bence gerek yok. Huzur benim için hayatta birinci sırada. Biz anlaşamadığında anlaşan bir grubuz. Bunu uzun dönemler başarabilen gruplar da oldu. Bizim de profesyonel mazimiz kısa değil olabildiğince uzundu. Her şey etkileşim bu nedenle bunu bana yıkmamanızı rica ediyorum. Haklı haksız aramıyorum. Kinle de ne alakası var anlayamadım. Hayır diyebilmek hayatta önemli. Evetlerimizin değerini hayırlarımız belirler. Sınırlarımız kendimize olan saygımızı iyi yönde etkiler” ifadelerini kullandı.

‘İÇİMİZDEN BİRİ KABUL ETMEDİ’

Hepsi grubunun dağılmasının ardından kariyerine spor eğitmeni olarak devam eden Yasemin Yürük, geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda “Şu an eğer olursa biyografi şeklinde bir projemiz var. Dijital bir platformda yayınlamak istiyoruz. Elimizde küçük yaşlardan beri olan birçok anı, fotoğraf ve video var. Bakalım hayırlısı” demişti.

Ancak birkaç ay önce bu sene 20. yılları olduğunu belirten Yürük, “Hepsi grubunun belgesel projesi vardı, Gülçin Ergül ya da içimizden biri kabul etmedi” demişti.

Dansları ve şarkılarıyla 2000’li yılların başlarına damga vuran Hepsi, birkaç senelik beraberliğin ardından dağılmıştı. Gülçin Ergül, Eren Bakıcı, Yasemin Yürük ve Cemre Kemer’den oluşan Hepsi grubuna ilk veda eden isim Ergül olmuştu.

‘MUTSUZ OLDUĞUM İÇİN AYRILDIM’ DEMİŞTİ

Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalına konuk olan Gülçin Ergül, Hepsi grubundan ayrılmasıyla ilgili şu sözleri söylemişti:

“Gruplar belli bir süre sonra ayrılıyor, insani bir durum zaten. Dört kişinin aynı istekte buluşması çok da kolay değil. Şu an aramızda bir husumet yok ama mesajlaşıyoruz. Görüşme fırsatı bulamadık. Grubun ilk dağıldığı dönemde aramızda belirli anlaşmazlıklar oldu tabi ki. Ama ben kin, nefret besleyen biri değilim. Gruptan ayrılmam da en hayırlısı oldu benim için. Benim yerimde başka biri olsa çok daha erken ayrılırdı; ama ben sevenlerimi üzmemek için direnebildiğim kadar direnmiştim. ‘Kendim müzik yapayım’ düşüncesiyle değil, mutsuz olduğum için ayrıldım. Çok da uzun zaman oldu, güzel başarılar elde ettik. Güzel hatırlamak istiyorum.”

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir