Kısırkaya Plajı’nda Bayram Tatili Yoğunluğu

İstanbul’da Kurban Bayramı tatilinin son günlerinde plaj ve sahillere yoğun bir ilgi oldu. Özellikle Sarıyer’deki Kısırkaya Plajı, İstanbul’un farklı ilçelerinden gelen vatandaşların tercih ettiği noktalardan biri oldu. Ancak rüzgârlı hava ve dalga şartları nedeniyle plaj görevlileri sık sık denize girmemeleri konusunda uyarılarda bulundu ve deniz içindeki güvenlik şeridinin geçilmemesi gerektiğini belirttiler. Yine de bazı kişiler şiddetli dalgalar arasında yüzdü.

Sıcak havada, plaj ziyaretçileri kumsalda güneşlenirken bazıları da kamp sandalyeleri kurarak piknik yaptı. Ancak birçok kişi, tatil süresince çevrede biriken çöplerin artması konusunda şikayetlerini dile getirdi. Sahilde vakit geçirenlerden Süleyman Bödük, yoğunluğun arttığını ve tercihlerinin ücretsiz bir yer olduğunu söyledi. Gaziosmanpaşa’dan motosikletle geldiğini ve İstanbul’un boş yollarının keyif verdiğini ifade etti.

Plajda güneşlenen Arzu Ünsal ise sahilin temiz kalmasını istediklerini belirterek, insanların sahili pis kullandığını dile getirdi. Dalgalı denize rağmen eğlendiklerini ancak dikkatli olmak zorunda olduklarını söyledi. Denize giren Ramazan

Arkadaşlarıyla birlikte olan Dilara Yücal, plajı beğendiklerini ancak hava kötü olduğu için denizin dalgalı olduğunu söyledi. Mehmet Ercen ise önceki günlerde plajın temiz olduğunu ancak bugün sahilin çöp dolu olduğunu söyledi. Denizin güzel olduğunu ancak sahilin kötü olduğunu ifade etti. Ücretsiz olması nedeniyle burayı tercih ettiklerini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir