Sarsılmaz dünya devleri ile aynı podyumda

“Havada, Karada ve Denizde” sloganıyla bir ordunun ihtiyaç duyduğu silah ve mühimmat üretme kapasitesine sahip olan Sarsılmaz, 14-17 Kasım 2023 tarihlerinde Fransa’nın Paris şehrinde yapılacak olan MİLİPOL 2023 fuarında, Dünya’daki savunma sanayinin karar vericileriyle bir araya gelecek. Bilgi ve iletişim sistemleri, data koruma, sivil savunma, anti terörizm, özel kuvvetler, çevre güvenliği, taşıma güvenliği, liman ve havaalanı güvenliği, sınır güvenliği, organize suçlarla mücadele konularında dünyanın en önde gelen fuarlarından kabul edilen Milipol Paris 2023’e 150’ye yakın ülkeden sektör temsilcisinin katılması bekleniyor.

SARSILMAZ İHRACATTA VİTES BÜYÜTECEK

Sarsılmaz Paris’teki fuarda 80’den fazla ürününü dünya pazarındaki karar alıcılara sergileyecek. Fuarda 5’i makineli olmak üzere toplam 14 askeri tüfek modelini sergileyecek olan Sarsılmaz, 60 üzerinde tabanca modeliyle de en dikkat çekici stantlardan birine imza atmış olacak. Paris’teki fuarda yarı otomatik ve otomatik tabancaların yanında piyade tüfekleri de tanıtılacak.

TÜRKİYE’DE ÜRETİYORUZ DÜNYAYA SATACAĞIZ

Sarsılmaz’ın Milipol2023 Paris fuarında büyük bir ilgi göreceğinden emin olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aral Aliş, “Tüm dünya Türkiye’nin savunma sanayindeki atılımlarını büyük bir dikkatle takip ediyor. Bu anlamda Türkiye’den gelecek her temsilci de dikkatleri üzerine topluyor. Biz Yerli ve milli imkânlarımızla geliştirdiğimiz son teknoloji silahlar ve edindiğimiz uluslararası tecrübe ile fuarda yerimizi alacağız. Sarsılmaz’ı ‘otonom silah sistemleri geliştiren bir teknoloji şirketi’ yolculuğuna çıkarmışken, uzmanı olduğumuz geleneksel sistemlerimizin de dünya pazarındaki payını artırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir